Det är viktigt att ha någon att prata med

Det är viktigt att ha någon att prata med

God dagens mina kära följare, välkomna tillbaka till mig och min blogg. Dagens inlägg kommer bli ett rekommendationsinlägg och kommer följa samma stil som mina andra rekommendationsinlägg har gjort. Det ska bli en rekommendation av företaget Eldsvahnen HB och deras samtalsterapi i Boxholm.

Under mina 20 år på jorden har jag fått gå igenom mycket olika saker, en del saker har varit tuffare än andra. När de tuffa händelserna har inträffat har jag inte haft någon att prata om det med, vilket har gjort att jag har fått bära allting inom mig. Det har i många fall varit jobbigt att inte ha någon att prata med, det har gjort att det blivit en större psykiskt påfrestning. Jag började för några veckor sedan på samtalsterapi i Boxholm och har äntligen hittat någon jag kan prata med, någon man kan ha som bollplank.  Det gör så mycket att det är någon helt utomstående man får prata med, det blir mycket lättare att lätta på trycket då och det blir mer flyt i pratandet. Genom att gå på samtalsterapi har jag fått sagt allt det jag länge haft inom mig, det har fått komma ut och det är som att en sten har lättat från mitt bröst. Jag har märkt hur viktigt det är att faktiskt prata om saker i livet, det är inte bra om man håller det inom sig för länge. Om det skulle vara så att du inte heller har någon närstående att prata med, eller inte vill prata med familj eller vänner om något speciellt tycker jag att du ska vända dig till det här företaget för samtalsterapi i Boxholm. 


Kommentarer är stängda.