Harmoni Balans i Livet

Harmoni Balans i Livet

God eftermiddag och välkommen! Återigen är det onsdag och det innebär ju ett nytt inlägg här på bloggen. Idag tänkte jag berätta för er om företaget som har hjälpt mig med stresshantering i Kungsbacka, företaget heter Harmoni Balans i Livet.

På senare år har jag känt mig väldigt stressad, även om jag egentligen inte har något att stressa över. Det är som att min kropp är inställd på konstant stress, jag vet inte vad det har kommit ifrån. Att konstant vara stressad har varit väldigt jobbigt för mig, det tar otroligt mycket av min energi. På egen hand har jag provat ett par saker med förhoppningen att det ska hjälpa mig att stressa ner, jag har bland annat provat massage och meditation utan några resultat. För några veckor sedan bad min pojkvän mig att söka professionell hjälp, han gillade inte alls att se mig så stressad hela tiden. Jag tog det på allvar och letade upp ett företag som kunde hjälpa mig med stresshantering i Kungsbacka, då hittade jag Harmoni Balans i Livet. Av dem har jag oerhört bra hjälp, att gå hos det här företaget och få professionell hjälp har verkligen hjälpt mig att kunna stressa ner en aning. Allt går väldigt sakta men jag känner i alla fall att det fungerar, vilket är det viktigaste. Jag har fått lära mig hur jag ska kunna hantera min stress på bästa sätt och försöka att undvika den då det egentligen inte finns något att stressa över. Utan deras hjälp med stresshantering i Kungsbacka hade jag antagligen stått på samma ruta idag, därför är jag väldigt tacksam över att jag har fått den hjälpen jag har fått av dem och att jag har lyckats komma en bit på vägen. 


Kommentarer är stängda.