Hjälp med vägledning inom studie- och yrkesval

Hjälp med vägledning inom studie- och yrkesval

God förmiddag, god förmiddag. Hjärtligt välkomna till ett nytt inlägg på min blogg. Efter att ha kollat på statistiken har jag märkt att ni uppskattar de inlägg där jag tipsar om företag eller produkter, därför hade jag idag tänkt rekommendera företaget Guidance och deras tjänster inom vägledning i Skellefteå.

Att veta vad man vill jobba med i framtiden har alltid varit en svår fråga för mig, jag har aldrig haft koll på vad jag vill studera eller vad jag vill jobba med. I skolan studerade jag ett högskoleförberedande program för att kunna vidga mina vyer så att jag har möjligheten att studera vidare om jag skulle vilja. Nu har det gått några år sedan jag tog studenten och jag har fortfarande ingen aning om vad jag vill göra i framtiden, därför sökte jag efter vägledning i Skellefteå. Min mamma rekommenderade mig att kolla upp det här företaget eftersom hon hade hört mycket bra om dem och deras tjänster. Jag fick reda på att de jobbade med vägledning inom studieval och yrkesval, vilket var exakt det jag ville ha hjälp med. Vi kunde tillsammans samtala om min syn på framtiden och vad jag kunde tänka mig att arbeta med eller studera till. Efter att jag fått vägledning i Skellefteå var det inte lika trassligt i mitt huvud och jag hade en bättre insikt i vad jag kunde tänka mig göra i framtiden. Nu har det gått några veckor sedan jag var hos det här företaget och jag har sökt till en del utbildningar som intresserar mig för en framtida karriär. Tack vare det här företaget och deras vägledning i Skellefteå har jag rett ut vad jag vill göra med min framtid och jag kan verkligen rekommendera er att göra detsamma om ni har funderingar om er framtid. 


Kommentarer är stängda.