Ringer efter städ istället

Ringer efter städ istället

Hej där bloggen! Vilken vacker dag vi har i Uppsala och jag som hade en tanke om att städa hela kåken idag, det kommer antagligen inte att hända. Jag hade inte riktigt räknat med att vi skulle ha den här typen av sommarvärme idag och det känns ganska dumt att vara inne hela dagen när man är ledig. Lösningen på problemet är dock väldigt enkelt, det är bara ringa efter städ. Jag har en tendens att göra det när jag själv inte orkar ta tag i städningen eller om jag inte har möjlighet att göra det själv innan barnen kommer hit. Det är mycket bättre att få det gjort än att bara låta det vara så tills barnen kommer, annars kommer det bli kalabalik här efter en dag. Så jag kommer ringa efter städ senast imorgon så att det är rent och fint tills ungarna anländer på fredag. Jag har redan suttit på altanen i en timme och jag har inga som helst planer på att lämna soffan här under dagen, kanske för att laga lite mat men annars så ska jag fånga varenda soltimme som vi har. Det är inte så ofta man får tillfälle att bara kunna njuta i solen och slappna av, så det gäller att ta varje chans man får. Jag funderar lite på hur temperaturen i vädret är, om man kanske skulle ta årets första bad eller om det är fortfarande är lite för kallt. Med tanke på att jag är lite av en badkruka så lär det här stanna vid bara en tanke, förutsatt att det inte är 25 grader i vattnet men det har jag väldigt svårt att se. Det är faktiskt riktigt skönt att få vara ledig en dag mitt i veckan, speciellt när jag ska ringa efter städ istället för att städa på egen hand.  


Kommentarer är stängda.